Υψηλή τεχνολογία και αισθητική για να είναι η Mercedes σας λαμπερή, όπως πάντα.

Βελτιώστε την εικόνα του αυτοκινήτου σας, απολαύστε την δυναμική του παρουσία. Είτε πρόκειται για ανανέωση του υπάρχοντος χρώματος, είτε για ριζική αλλαγή χρώματος, είτε για μικροεπισκευές η Πέτρος Παρασκευάς - Πιστοποιημένο Φανοποιείο και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz εγγυάται για άψογα αποτελέσματα.

Στο Τμήμα Υπηρεσιών Φανοποιείου και Βαφείου μας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η εξειδίκευση, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός αλλά και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας, εγγυούνται το τέλειο αποτέλεσμα για την Mercedes σας! Όλες οι εργασίες μας πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Mercedes-Benz για να καλύψουμε κάθε ανάγκη επισκευής του αμαξώματος, από μικροεπισκευές μέχρι και γενικές επισκευές, εξασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο της τεχνολογίας και της αισθητικής που έχει κάθε όχημα της Mercedes-Benz.

Εδώ, στην Πέτρος Παρασκευάς - Πιστοποιημένο Φανοποιείο - Βαφείο και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz θα χαρούμε να δούμε από κοντά και εντελώς δωρεάν - χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση σας - θα σας συμβουλέψουμε για την δυνατότητα επισκευής ή για τη βαφή του οχήματος σας.
Κλείστε απλά ένα ραντεβού στο 2108948626

Πατρ. Γρηγορίου Ε' 48-50
16674 Γλυφάδα
Τηλ: 210 8948626, 29
Fax: 210 8941856

© 2015 Πέτρος Παρασκευάς
Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz

43

χρόνια φροντίδας
Π.Παρασκευάς 
Back to Top