Εμπιστευτείτε την διεκπεραίωση ατυχήματος και επισκευή σε εμάς και ξενοίαστε.

Εάν εμπλακείτε σε ατύχημα με ζημίες στο αμάξωμα, ή στο χρώμα, το Πιστοποιημένο Φανοποιείο - Βαφείο και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz της Πέτρος Παρασκευάς είναι ο κατάλληλος προορισμός.

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πλήρως την αγαπημένη σας Mercedes και παράλληλα να διεκπεραιώσουμε όλη την γραφειοκρατική διαδικασία με την ασφαλιστική εταιρεία, χωρίς εσείς να ξοδεύετε το χρόνο σας. Μόλις παραλάβουμε το όχημα σας, αποστέλλουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται στην ασφαλιστική εταιρία και συμφωνούμε (μαζί τους) το συνολικό κόστος επισκευής. Με την αποδοχή αποζημίωσης παίρνουμε έγκριση για την επισκευή από εσάς και σας ενημερώνουμε για το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης. Το μόνο που μένει είναι να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας έτοιμο από τις εγκαταστάσεις μας.

Εδώ, στην Πετρος Παρασκευάς - Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz, το όχημά σας βρίσκεται σε χέρια ειδικών που ασχολούνται καθημερινά με αυτά τα πολύπλοκα οχήματα και τα πολυσύνθετα υλικά  που χρησιμοποιούνται στα αμαξώματα αυτοκινήτων της Mercedes-Benz. Χρησιμοποιούμε μόνο τα Γνήσια Ανταλλακτικά της Mercedes-Benz, για το λόγο αυτό οι εργασίες επισκευής ατυχήματος της Mercedes-Benz συμβάλλουν στη διατήρηση της αξίας του οχήματός σας και στη διασφάλιση ότι οι εγγυήσεις που κατέχετε ισχύουν στο ακέραιο.

 

 

Πατρ. Γρηγορίου Ε' 48-50
16674 Γλυφάδα
Τηλ: 210 8948626, 29
Fax: 210 8941856

© 2015 Πέτρος Παρασκευάς
Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz

43

χρόνια φροντίδας
Π.Παρασκευάς 
Back to Top