Για αψεγάδιαστη εξωτερική επιφάνεια της Mercedes σας, επισκευές βαθουλωμάτων.

Μικροεπισκευές αμαξώματος, οικονομική και γρήγορη λύση.
Οι μικρές ζημιές στη βαφή επισκευάζονται από τους έμπειρους ειδικούς μας στις Μικροεπισκευές της Mercedes με ελάχιστο κόπο. Η άθικτη βαφή δεν συντελεί μόνο στην άψογη εμφάνιση του αυτοκινήτου, αλλά προστατεύει το αμάξωμα από τη διάβρωση και τις επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών. Οι έμπειροι ειδικοί μας επιδιορθώνουν τα κατεστραμμένα σημεία σε διάφορες φάσεις εργασίας. Εργάζονται μόνο στα πληγέντα σημεία, χωρίς να βάφουν ολόκληρο το τμήμα του οχήματος. Οι εργασίες φανοποιείας επιτρέπουν την αποτελεσματική αποκατάσταση ακόμη και των μικρών κηλίδων, με ελκυστικό κόστος.
Ποιότητα Mercedes-Benz με το άγγιγμα των ειδικών.
Και βέβαια τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Mercedes-Benz ισχύουν επίσης και για τις επισκευές φανοποιείας. Μόνο έμπειροι ειδικοί φανοποιοί επισκευάζουν τη βαφή της Mercedes σας. Μετά την επισκευή οι γρατσουνιές και τα χτυπήματα εξαλείφονται εντελώς και το όχημα σας είναι οπτικά τέλειο και πάλι. Η προστατευτική λειτουργία της βαφής αποκαθίσταται πλήρως και η Mercedes σας ανακτά τη συνηθισμένη της λαμπρότητα.
Εδώ, στην Πέτρος Παρασκευάς - Πιστοποιημένο Φανοποιείο - Βαφείο και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz θα χαρούμε να δούμε από κοντά και εντελώς δωρεάν - χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση σας - θα σας συμβουλέψουμε για την δυνατότητα επισκευής ή για τη βαφή του οχήματος σας.
Κλείστε απλά ένα ραντεβού στο 2108948626.

 

 Οι Μικροεπισκευές φανοποιείας της Mercedes-Benz είναι μια προσφορά του προγράμματος Επισκευών Mercedes-Benz ™.

Πατρ. Γρηγορίου Ε' 48-50
16674 Γλυφάδα
Τηλ: 210 8948626, 29
Fax: 210 8941856

© 2015 Πέτρος Παρασκευάς
Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz

43

χρόνια φροντίδας
Π.Παρασκευάς 
Back to Top