Επικοινωνία χωρίς συμβιβασμούς.

Η Mercedes-Benz παρέχει αξεπέραστη άνεση και προηγμένη τεχνολογία στον τομέα της επικοινωνίας. Άριστος εξοπλισμός και ευκολία λειτουργίας, ενισχύοντας την άνεση κατά την οδήγηση, συνδυάζοντας τη δυνατότητα επικοινωνίας με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Συνδεσιμότητα Bluetooth™
Επικοινωνία δίχως όρια. Η συνδεσιμότητα Bluetooth™ προσφέρει εξαιρετική ευκολία στη χρήση, χάρη στην τηλεφωνία hands-free. Χρησιμοποιώντας ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να μεταφέρετε τα τηλέφωνα επικοινωνίας σας στην κεντρική μονάδα, έτσι ώστε να είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Άνεση στην τηλεφωνία
Η απόλυτη άνεση στην επικοινωνία: απλά τοποθετήστε το κινητό σας τηλέφωνο σε μια Mercedes-Benz βάση τηλεφώνου. Η συσκευή σας φορτίζεται αυτόματα και μια σύνδεση στην εξωτερική κεραία έχει συσταθεί. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες μηνυμάτων κειμένου (ανάλογα με το μοντέλο τηλεφώνου).

Media Interface
Ψυχαγωγία σε κάθε ταξίδι. Το Media Interface παρέχει universal interface για σύνδεση εξοπλισμού ήχου/ βίντεο κινητού. Ενεργοποιήστε/ αλλάξτε κομμάτια στο MP3 player σας (π.χ. το iPod® ή iPhone®) μέσω της μονάδας κεφαλής ή από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Δείτε εδώ αναλυτικά ανά μοντέλο:
Tηλεφωνία & Μultimedia special

Πατρ. Γρηγορίου Ε' 48-50
16674 Γλυφάδα
Τηλ: 210 8948626, 29
Fax: 210 8941856

© 2015 Πέτρος Παρασκευάς
Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz

43

χρόνια φροντίδας
Π.Παρασκευάς 
Back to Top